Uczta. Z restauracji wprost na twój stół

ISBN: 978-83-8053-490-2

Okładka: twarda

Format: 165 x 215

Ilość stron: 224

Premiera: 28.11.2018r.

Cena: 44,90 zł

Uczta. Z restauracji wprost na twój stół Robert Sowa

Gotuj jak szef kuchni!

Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:

  • Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
  • Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
  • Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
  • Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
  • Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami

Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.